U wilt voor uw bruiloft, party, bedrijfsfeest of evenement een professioneel allround showorkest dat borg staat voor een spetterend feest?

Laat dan uw keuze vallen op de Swing Masters:

Drie professionele musici die garant staan voor topkwaliteit in live muziek, inzet, flexibiliteit en vakmanschap, maken van uw bruiloft of evenement een onvergetelijke happening. Dit alles met een uitgekiend repertoire en een wervelende lichtshow.Hoe dan wel?

De Swing Masters beseffen dat een huwelijksdag één van de belangrijkste dagen in iemands leven is en laten dan ook niets aan het toeval over: ook zij treffen evenals u de nodige voorbereidingen.

Om meteen een gezellige, ongedwongen sfeer te creëren, verwelkomen ze de gasten in de aankomsthal - ruim voor de aanvang van het feest - op goed in het gehoor liggende dixieland muziek, waarbij voor de trompet, banjo, slagwerk en piano een hoofdrol is weggelegd.

Ze begeven zich daarna naar hun vaste plek om tijdens het in ontvangstnemen van de felicitaties mooie, romantische achtergrond muziek ten gehore te brengen, uiteraard op een aangenaam geluidsniveau.

Ze zorgen ervoor dat bij de openingsdans de dansvloer meteen gevuld is, waardoor het feest direct aan het begin van de avond een feestelijk karakter heeft.Ze delen in samenspraak met het bruidspaar of de ceremoniemeester de avond in, zodat één en ander vlekkeloos verloopt.

Ze stemmen het repertoire af op de wensen van het bruidspaar en de gasten; aan verzoekjes wordt vanwege het uitgebreide, veelzijdige repertoire vrijwel altijd moeiteloos voldaan.

Ze zijn zich ervan bewust dat een bruiloft in eerste instantie een feest is voor familie en kennissen in verschillende leeftijdscategorieën; bij de invulling van het repertoire wordt hiermee rekening gehouden: zowel de jongeren als de ouderen komen aan hun trekken.

Tijdens het optreden passeren een aantal acts de revue, waaronder een drumact, saxofoonact en caribbeanact, die voor het nodige entertainment zorg dragen.

De pauzes zijn kort - de Swing Masters zijn geen pauzeband! - en worden in overleg vastgesteld.

Iedereen moet het naar de zin hebben: gasten die liever een praatje maken dan een dansje moeten daartoe in de gelegenheid worden gesteld; de Swing Masters zorgen dan ook voor een aangepast geluidsniveau.

Last but not least: De Swing Masters hebben alle stijlen in hun repertoire, zowel de huidige Top 40 als dance classics, tophits uit de jaren 60, 70, 80, 90, nederlandstalig of gewoon dansmuziek (Quickstep, Engelse wals enz.).

Kortom de Swing Masters uitgenodigd?

Succes verzekerd!
Allround Orkest De Swing Masters
Altijd een volle dansvloer!